Herplaatsbeaucerons

Een enkele keer zijn er herplaatsbeaucerons waarvoor de hulp gevraagd wordt van de Beauceronclub Nederland. Wanneer het beaucerons betreft met stamboom van een clublid of gefokt door een clublid, zal de betreffende hond kosteloos op de site van de BCN geplaatst worden met een kort verhaal en een foto. Ook voor beaucerons met stamboom van niet-clubleden geldt dat zij een plek kunnen krijgen op de site van de BCN, de BCN vraagt hiervoor 50 euro. De BCN speelt geen actieve rol bij het herplaatsen van de hond en de weg er naar toe. 

__________________________________________________________________

November 2017

Er is een 3 jaar oude teef beschikbaar voor een nieuwe baas. 

Matou (Jissoire des Bergers Aventureux) is geboren op 30 juni 2014 uit Vulquin du Troupeau de la Rosiere en Huette du Fond des Camps.

Matou is een gecastreerde teef, erg goed opgevoed en zeer gehoorzaam. Het is een actieve en leergierige hond die dolgraag met haar baas bezig is. Ze is een rustige huisgenoot, speels en zachtmoedig voor haar eigenaren. De reden van Matou’s herplaatsing is haar waakse gedrag in en rond de directe omgeving van haar huis in combinatie met het feit dat een van haar eigenaren allergisch blijkt voor haar. Ze is 3 dagen op een nieuw adres geweest maar ging daar de strijd aan met de beide volwassen herderteven van familieleden waardoor ze daar niet kan blijven. Matou is dus weer terug bij haar eerste eigenaren. 

We zoeken voor Matou; een actieve, stabiele eigenaar die niet terugschrikt voor de scherpe randjes die Matou blijkt te hebben ontwikkeld. Matou is voor het grootste gedeelte van de tijd een bijzonder gemakkelijke hond maar verrast daardoor klaarblijkelijk ook af en toe. 

Meer informatie via Sieneke Groenman, sienekeh@xs4all.nl, 06-14436368

________________________________________________________________________

 Beauceron in Nood 

In Nederland is de Stichting Beauceron in Nood actief. Deze stichting zoekt geregeld nieuwe eigenaren voor beaucerons met en zonder stambomen. 

Beauceron in Nood