Herplaatsteef Matou

Matou heeft een nieuwe eigenaar gevonden.

Matou (Jissoire des Bergers Aventureux) is geboren op 30 juni 2014 uit Vulquin de la Troupeau de la Rosiere en Huette du Fond des Camps.
Matou is een gecastreerde teef, erg goed opgevoed en zeer gehoorzaam. Het is een actieve en leergierige hond die dolgraag met haar baas bezig is. Ze is een rustige huisgenoot, speels en zachtmoedig voor haar eigenaren. De reden van Matou’s herplaatsing is haar waakse gedrag in en rond de directe omgeving van haar huis in combinatie met het feit dat een van haar eigenaren allergisch blijkt voor haar. Ze is 3 dagen op een nieuw adres geweest maar ging daar de strijd aan met de beide volwassen herderteven van familieleden waardoor ze daar niet kan blijven. Matou is dus weer terug bij haar eerste eigenaren.

We zoeken voor Matou; een actieve, stabiele eigenaar die niet terugschrikt voor de scherpe randjes die Matou blijkt te hebben. Matou is het grootste gedeelte van de tijd een gemakkelijke hond maar verrast klaarblijkelijk met wat onaangename scherpe randjes van haar gedrag.

Meer informatie via Sieneke Groenman, sienekeh@xs4all.nl, 06-14436368