EHBO en hondenvoeding

26 oktober 2019 09:30 - 26 oktober 2019 16:00

Zaterdag 26 oktober 2019:

09:30 – 12:00 uur Workshop Honden EHBO

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en jij wilt als hondeneigenaar uiteraard weten wat je het beste kunt doen wanneer je hond in nood is. Is je hond gebeten door een andere hond of is je hond op een andere manier gewond geraakt? Tijdens deze workshop leer je hoe je de hond het beste kunt stabiliseren voordat je bij de dierenarts bent.

Deze workshop wordt gegeven door dierenarts Rob Loohuis-Mioch en is zonder hond. Uiteraard zullen er wel honden aanwezig zijn om mee te oefenen.

Kosten € 25,-- voor leden van Beauceronclub Nederland en Beauceronvereniging Nederland. € 30,-- voor niet leden
13:00 – 15:30 uur Lezing gezonde voeding voor uw hond en kijken voorbij de hypes.

Wat maakt nou een gezonde voeding voor uw hond? Graanvrij, glutenvrij, vleespercentages? Het lezen van etiketten, we willen het allemaal leren, maar wat zegt het nou eigenlijk? Wat kun je er wel en niet uit opmaken?

Lotte Botter gaat vertellen over hoe voeding voor uw hond in elkaar zit, en wat ingrediënten zijn die er daadwerkelijk toe doen. Wat wil je wel of juist niet in hondenvoeding hebben.

Kosten € 25,-- voor leden van Beauceronclub Nederland en Beauceronvereniging Nederland. € 30,-- voor niet leden

Wanneer je de hele dag wilt meemaken zijn de kosten € 40,-- (lid) of € 50,-- (niet lid).

De dag is inclusief een kop koffie/thee maar exclusief lunch. Op de locatie is een horecagelegenheid met de mogelijkheid een lunch te genieten.

Waar: Sport- en cultureel centrum De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg

Opgave: 

Middels dit formulier meldt u zich aan voor de workshop EHBO en/of de lezing hondenvoeding georganiseerd door de Beauceronclub Nederland.

 
Terug naar overzicht