Kampioenschapsclubmatch Beauceronclub Nederland

16 september 2012 09:00 - 16 september 2012 18:00

Voor dit jaar hebben we Manege de Zilfia's Hoeve te Houten gehuurd.

Keurmeester: wij zijn er trots op u te kunnen meedelen dat ons erelid en gewaardeerd en gerespecteerd herdershondenkeurmeester Jan de Gids onze uitnodiging heeft aangenomen. Hij is het dan ook die tijdens ons vijfendertigste jubileum onze beaucerons aan zijn kundig oog onderwerpt.

Zowel leden als niet- leden kunnen hun beauceron inschrijven door het inschrijfformulier te downloaden of dat uit het clubblad te gebruiken en duidelijk ingevuld naar het clubmatchsecretariaat te sturen/mailen. In het maartnummer van het clubblad is een inschrijfformulier bijgesloten. Ook zal tegen die tijd het inschrijfformulier op onze website staan. De inschrijving sluit uiterlijk op 5 september 2012. 

 De winnaar van de Miep Rompelmantrofee 2011 Djack du Mont des Croisettes    

Inschrijfformulier KCM 2012 (1,2 MB)

De keuringen starten om 10.00 uur, de organisatie is om 9.00 uur aanwezig. We verwachten alle deelnemers vóór 9.30 uur, zodat men op tijd draagnummer, catalogus etc. kan ophalen bij de penningmeester. U vindt haar bij het wedstrijdsecretariaat. We gaan er van uit dat de Clubmatch eindigt om 16.00/ 17.00 uur.

Feestelijk afronding van de dag. Vanwege ons vijfendertigjarige jubileum sluiten we de dag af met een hapje en een drankje. Hier zijn  de deelnemers en onze andere leden van harte voor uitgenodigd. Tijdens dit gebeuren laten we de prijsuitreiking plaatsvinden, zodat alle prijswinnaars nog eens extra in het zonnetje gezet worden.

Als bezoeker bent u natuurlijk van harte welkom op deze dag. Dat geldt ook voor uw hond. Wél geldt voor alle eigenaren van aanwezige honden (dus ook voor bezoekers) dat de honden geënt moeten zijn en dat u het entingboekje/ dierenpaspoort bij u moet hebben zodat de organisatie daarop, indien gewenst, kan controleren. Het is belangrijk om uw eigen stoeltjes mee te nemen, deze zijn niet voorradig.
Zorgt u ervoor dat uw hond aangelijnd blijft op het clubmatchterrein. Heeft u een loopse teef of een hond, die moeite heeft met andere honden, houdt daar dan rekening mee.

Hebt u nog vragen, neem gerust contact op met het clubmatchsecretariaat: Cora Wagenaar, tel. 06-12848569 Email:

Wij hopen u allen te mogen begroeten op 16 september, als deelnemer of bezoeker.

Bestuur Beauceronclub Nederland

Terug naar overzicht