Lezing Jan de Gids en workshop 'Superster!'

10 februari 2013 12:00 - 10 februari 2013 17:00

Op 10 februari 2013 geeft Jan de Gids, een lezing over ons bijzondere Franse herdershondenras. 

Er heeft zich een groot aantal mensen aangemeld voor zowel de lezing als de workshop. Aan iedereen die zich heeft aangemeld is een mail verzonden met daarin aanvangsttijd en de adres/routegegevens voor de KC Apeldoorn. Heeft u zich wel aangemeld maar geen mail ontvangen, meldt u dit dan via mail sienekeh@xs4all.nl , u krijgt dan alsnog de benodigde gegevens.

Jan is groot liefhebber van de beauceron, mede-oprichter van de Beauceronclub Nederland, keurmeester van het ras en fokker op bescheiden schaal onder de kennelnaam 'de la Cite au Barrage'. Hij zal onder andere ingaan op waarom dit ras is ontstaan, wat was zijn oorspronkelijke functie en waarom ziet hij er uit zoals hij eruit ziet? Jan beschikt over een schat aan kennis en ervaring met betrekking tot het ras en zijn lezing is voor beginnende en ervaren beauceronliefhebbers een waar feest.

Aanmelden kan bij Sieneke Groenman, groenman@sienekegroenman.demon.nl  . Deelname aan de lezing is gratis voor leden van de Beauceronclub Nederland en kost 10 euro voor niet-leden. Betaling kan vooraf op rekeningnummer 4050805 tnv Beauceronclub Nederland ovv 'lezing Jan de Gids' of contant voorafgaand aan de lezing.

Workshop Superster 

Een workshop vol tips & trucs hoe je door middel van simpele kunstjes, ringtraining en allerlei 'feel-good-oefeningen' een vrolijke en attente hond met veel uitstraling krijgt, die lekker in zijn vel zit, het leuk vindt om zichzelf te presenteren en graag met zijn baas samenwerkt. Samen met je hond plezier hebben: laat je beauceron stralen in de showring, de wedstrijdring of gewoon thuis in de woonkamer!
De workshop duurt 1,5 uur.

De workshop superster wordt gegeven door Judith Lissenberg, zij is auteur en hondentrainer. Ze schreef onder meer het boekje 'Hondenshows - Alles over het meedoen aan hondententoonstellingen' en boekte met haar eigen honden (Australian Shepherds) veel succes op het gebied van show, sport en spel.

Aanmelden kan bij Sieneke Groenman, groenman@sienekegroenman.demon.nl . Deelname kost voor leden van de Beauceronclub Nederland 15 euro en voor niet-leden 25 euro. Betaling kan vooraf op rekeningnummer 4050805 tnv Beauceronclub Nederland ovv 'workshop superster' of contant voorafgaand aan de lezing.

De lokatie is de KC Apeldoorn (binnen, kantine aanwezig) en zowel de lezing als de workshop zullen 's middags (12.00-17.00 uur) plaatshebben. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor de workshop zullen de aanvangsttijd voor lezing en workshop bekend worden.

Aanmelden voor 1 februari 2013.

Terug naar overzicht