Najaarsboswandeling 2016

30 oktober 2016 10:30 - 30 oktober 2016 13:00

LET OP ANDER VERTREKPUNT VANWEGE ANDERE ACTIVITEITEN BIJ HET BUITENCENTRUM.

DIT IS DE ROUTE DIE GEVOLGD MOET WORDEN OM BIJ HET VERTREKPUNT TE KOMEN.
Als ik op mijn tomtom invoer: Beatrixoord 2, Appelscha zit men op de juiste straat en route. Dan nog door tot einde van het weggetje en je bent op de parkeerplaats.
Vanaf de N381, De straat ‘de Bosberg’ nemen richting Appelscha. Op de kleine rotonde bij camping de Roggeberg nog 200m rechtdoor en dan eerste links. Dit is de straat Beatrixoord (al staat er geen straatnaam bord) Dit weggetje HELEMAAL tot het eind volgen, je passeert het dag recreatie terrein “de Bongerd”en honderd meter verder is het asfalt op en ben je op de P.
Dan nog 25 meter lopen naar de Natte Neuzen route.
Bedankt Henk Jan voor deze nuttige info.

Om zoveel mogelijk Beauceron liefhebbers en eigenaren te bereiken organiseert de Beauceron Club Nederland 2 x per jaar een wandeling, te weten een voor- en najaarswandeling. Deze wandelingen vinden door het hele land plaats. Deze keer vertrekken wij in Appelscha op zondag 30 oktober omstreeks 10.30 uur. De zogenaamde Natte neuzen route, 7 km lang. Op een groot gedeelte van deze wandeling mogen de honden los. 
Het adres van het buitencentrum is: Terwisscha 6a Appelscha.
Wij hopen, weer zoals bij de voorjaarswandeling, op een leuke groep Beaucerons en hun baasjes. 
Laat even weten als jullie komen, kunnen wij even wachten tot iedereen er is. markcwoes@gmail.com

Mochten er twijfels over het wel of niet doorgaan van de wandeling zijn, bijv.  weersomstandigheden dan ben ik bereikbaar onder nummer 0640713592. 
Wellicht tot 30 oktober. 

Mark Woesthoff, namens BCN

Terug naar overzicht