Nest- en Jongehondendag 2023

22 april 2023 10:00 - 22 april 2023 16:00

Voor wie?

Eigenaren van een Beauceron die op deze datum drie maanden oud en nog geen twee jaar is, kunnen zich aanmelden via onderstaand digitaal inschrijfformulier. De kosten zijn 17,50 per hond, ouderdieren kunnen gratis deelnemen. Aanmelden verplicht tot betaling. Sluitingsdatum voor inschrijving is 2 april. 

Waar?

We zijn te gast bij de Apeldoornse Kynologen Club, Polderweg 5 te Apeldoorn.

De exacte aanvangstijd is nog niet vastgelegd (deels afhankelijk van het aantal inschrijvingen) maar zal ongeveer 10:00 uur zijn. Het streven is om rond 16:00 uur klaar te zijn.

Wat gaan we doen?

Bij aankomst kunt u zich melden bij het secretariaat en ontvangt u een draagnummer. De keuring begint met de jongste honden, de honden die aan de beurt zijn worden opgeroepen door de ringmeester. De keurmeester keurt eerst elke hond individueel en geeft daarna een beoordeling over het totaalbeeld van het nest. Er worden keurrapporten opgemaakt maar er is geen kwalificatie en plaatsing aan verbonden.

We zijn blij dat we eindelijk weer een dag als deze kunnen organiseren, we hopen dan ook dat we de nesten die hier voor in aanmerking komen kunnen verwelkomen! Ook belangstellenden en hun honden zijn uiteraard van harte welkom!

Het bestuur van de BCN

Terug naar overzicht