Nesten en Jongehondendag 2016

4 september 2016 10:00 - 4 september 2016 16:00

Waar?

Dit jaar zijn we te gast op het terrein van de KC Apeldoorn.

Voor wie?

Voor alle beaucerons die op 4 september de leeftijd van 3 maanden hebben bereikt, maar nog geen 2 jaar oud zijn. Bent u eigenaar van een beauceron in die leeftijd of bent u fokker en hebben de pups van uw nest(en) deze leeftijd, dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze dag. U kunt uw jonge hond en de fokkers kunnen de moederhond(en) met hun nest(en) presenteren. In een enkel geval kan mogelijk ook de vaderhond aanwezig zijn.
Een gezellige dag met vele beaucerons en hun eigenaren en de mogelijkheid om (op nieuw) kennis te maken met de nestgenoten van uw hond en ervaringen uit te wisselen.
De eigenaren van de honden hoeven geen lid van de Beauceronclub te zijn.

Wat gaat er gebeuren op deze dag?

Een keurmeester van het ras beauceron zal op deze dag de jonge honden en hun aanwezige ouderdieren keuren en indien er voldoende nakomelingen aanwezig zijn hun mening geven over het totaalbeeld van een nest. Keurmeester Carin van der Sijs is uitgenodigd deze keuringen te verrichten. 

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen 15 euro per hond. Eventuele ingeschreven ouderdieren zijn gratis. Meld hen aub direct aan bij: sienekeh@xs4all.nl

______________________________________________________________________________________________________
 


 

Terug naar overzicht