Op de Kiek - fotowedstrijd januari 2022

1 januari 2022 10:00 - 31 januari 2022 00:00

We zijn heel benieuwd wat voor foto’s jij allemaal maakt van je Beauceron.

We dagen je uit om foto’s in te sturen en daar kiest de jury dan een aantal mooie plaatjes uit. Per rubriek publiceren we de vijf mooiste foto’s op facebook en op onze website www.beauceron.nl waar leden van de Beauceronclub middels een “like” kunnen stemmen wat ze de mooiste foto vinden.

Er zijn een aantal regeltjes voor deze fotowedstrijd:

  • Deelnemers zijn lid van de Beauceronclub
  • De foto moet door de deelnemer zelf gemaakt zijn, het mag geen foto van een professional zijn die bijvoorbeeld tijdens een fotoshoot is gemaakt
  • De foto mag niet eerder ingezonden zijn

De rubrieken die we uitschrijven zijn:

  • Actie/sport
  • Natuur
  • Humor
  • “Samen”
  • Close up

Het gaat als volgt:

Alle deelnemers mogen per rubriek 1 foto insturen, je mag aan alle rubrieken meedoen. Meedoen betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto op de facebookgroep Beauceronclub Nederland, op onze website en in het clubblad.

Vanaf 1 januari kunnen de foto’s worden ingezonden naar beaucerongroep@hotmail.com , de sluiting is 31 januari om 24:00 uur.

Vergeet niet duidelijk te vermelden voor welke rubriek betreffende foto wordt ingestuurd! We zien graag de foto als bijlage in de mail, op normale grootte.

Zodra de foto’s in de eerste week van februari gepubliceerd worden op facebook is er voor de leden van de Beauceronclub een week de tijd om op je favoriete foto te stemmen (“liken”). Hier komt dan een winnaar per rubriek uit en tevens wordt de foto met de meeste “likes” uitgeroepen tot BOB; de Beste Online Beauceron!

En wat valt er te verdienen??? Eeeh, publicatie op de site, in het clubblad en eeuwige roem! (En stiekem een leuke attentie maar dat is nog een verrassing)

Hopelijk gaan we heel veel grappige, mooie, ontroerende, verassende, sfeervolle en creatieve inzendingen krijgen, we zijn benieuwd!

Terug naar overzicht