Struuntocht en BBQ

9 september 2017 10:00 - 9 september 2017 22:00


In 2017 bestaat de Beauceronclub Nederland veertig jaar. Dit willen we samen met alle leden graag vieren tijdens een jubileumweekend. We zijn dit weekend met onze beaucerons welkom op Molecatenpark Kuierpad 10 te Wezuperbrug. 
Er zijn diverse logeermogelijkheden op het park, u kunt er overnachten met eigen tentjes, caravans of campers. Er zijn echter ook diverse huurmogelijkheden. Ons contactpersoon Joëlle Koelma van het Molecaten Park Kuierpad kan u daar alles over vertellen. Zij is bereikbaar via t. 0591 – 381 415 of per mail: kuierpad@molecaten.nl

Het adres van het park is:
Oranjekanaal NZ 10
7853 TA Wezuperbrug 

Zaterdag 9 september staat in het teken van samen sportief buiten bezig zijn met uw beauceron en zondag 10 september vindt onze Kamioenschapsclubmatch (KCM) plaats. Meedoen kan middels het invullen van de respectievelijke inschrijfformulieren. De struuntocht/BBQ en de KCM hebben beide hun eigen inschrijfformulier. Inschrijven kan voor 1 of voor beide dagen. 

Voor zaterdag 9 september zetten we een zogenaamde struuntocht uit, een wandeling door de mooie bossen achter het Molecatenpark met diverse doe- en denkopdrachten voor baasjes en beaucerons. De wandeling zal ongeveer 10 kilometer lang zijn en u loopt in -kleine- groepjes die u zelf mag samenstellen. We sluiten de zaterdag af met een gezamelijke BBQ op het terrein. Er zijn geen kosten voor deelname aan de struuntocht, de kosten voor de BBQ bedragen 15 euro pp voor volwassenen en 9 euro pp voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar worden geen kosten berekend.

Mocht u niet op het Molecatenpark logeren dit weekend, vraagt het park een dagvergoeding van euro 3,50. U kunt dit aangeven op de beide
inschrijfformulieren.

 

Terug naar overzicht