Voorlichtingsavond ''ik wil/heb een beauceron''

4 oktober 2019 19:30 - 4 oktober 2019 22:00

"Ohhh, als ik dat eerder geweten had, dan had ik dat heel anders gedaan met mijn Beauceron" is een veelgehoorde reactie op de vragen die in de jaren bij de Beauceronclub Nederland zijn binnengekomen.

Als rasvereniging vinden wij het belangrijk (potentiële) eigenaren zoveel mogelijk informatie te kunnen aanbieden en hiermee te kunnen voorkomen dat eigenaren in de problemen komen met hun
Beauceron of de hond uiteindelijk zelfs herplaatst moet worden.

Past dit ras bij mij? Kan ik een Beauceron datgene bieden wat deze nodig heeft? Tegen welke zaken kan ik aanlopen bij of na de aanschaf van een Beauceron?

Op deze informatieavond doorlopen we het traject vanaf het moment van interesse in het ras tot aan de jong volwassen hond waarbij onder andere de volgende aspecten besproken worden:
- het ras de Beauceron
- keuze voor een pup,
- basis erfelijkheidsleer,
- gezondheid,
- voeding,
- bouw en beweging,
- socialisatie,
- huisvesting,
- puppyfase,
- puberfase,
- sporten en bezigheden

Wij hopen op deze avond al uw vragen te kunnen beantwoorden.

Op deze avond bestaat de mogelijkheid ons boek "de Beauceron" tegen een gereduceerd tarief van EUR 15,-- te kunnen aanschaffen als algemeen naslagwerk.

Deze avond bieden wij vanuit de rasvereniging Beauceronclub Nederland gratis aan maar zal wel bij opgave georganiseerd worden. Wilt u op deze avond aanwezig zijn? Meld u zich aan via info@beauceron.nl
Lokatie: De Muzenhof, Ermelo

Terug naar overzicht