Waterwerk

25 augustus 2018 10:00 - 25 augustus 2018 17:00


23/8/2018
Vanwege de slechte kwaliteit van het water heeft de workshopleider zich genoodzaakt gezien deze workshop af te gelasten.

______________________________________________________________

Waterwerk

Het waterwerk is een unieke dagvullende workshop op zaterdag 25 augustus die al vele jaren door ons wordt gegeven op een prachtige locatie in Brielle gedurende het voorjaar en de zomermaanden. Een evenement waar u met uw hele gezin van harte welkom bent.
 
In deze workshop kunt u op het niveau van uw Beauceron werken. Sommigen hebben al de beginners dag gedaan, sommigen niet. Bij de beginners wordt het apport uit het water geoefend waarbij we gebruik maken van verschillende voorwerpen daarna gaat iedereen door met de boot waarin de eigenaar plaatsneemt. De hond leert op commando de boot terug naar de kant slepen.

Sommige honden zijn al zo ver dat ze mee in de boot in gaan en leren uit de boot te springen en de boot naar de kant te slepen. Dit onderdeel wordt alleen gedaan met honden die volgens de instructrice het aan kunnen. De workshop is geschikt voor alle honden die goed kunnen zwemmen. Ook jonge honden zijn van harte welkom, voor hen worden de oefeningen aangepast. De minimale leeftijd om mee te doen is vastgesteld op 18 maanden. Als u zichzelf opgeeft kunt u zelf aangeven welke dag u heeft gevolgd zodat we kunnen aansluiten bij het niveau.

Op het terras van het nabijgelegen restaurant, waar de honden van harte welkom zijn, is het prettig vertoeven. Een zeer simpele lunch kunt u daar kopen (op eigen rekening) of een theetje bestellen bij uw lunch die u mee genomen heeft. Na afloop van deze voor eigenaren en honden inspannende workshop, genieten we vaak nog even na bij een drankje. 

Omdat hondenschool Petra Driesen speciaal voor de BCN deze dag organiseert hebben we besloten met een max van 6 honden te werken. Dit geeft iedereen vooral veel tijd in het water en houdt de honden gemotiveerd. Wees er dus snel bij. De kosten zijn 80 euro voor een hond. 

Nu nog hopen op mooi weer en het genieten kan beginnen.

Inschrijven kan tot 4 augustus 2018

Terug naar overzicht