Workshop Waterwerk

20 juni 2015 10:00 - 20 juni 2015 17:30

In 2010 organiseerden we deze workshop voor de eerste maal. Op verzoek organiseren we hem in 2015 opnieuw. Een spannende, spetterende en bij tijden hilarische workshop waarbij niet alleen de beauceron een nat pak haalt.

De workshop waterwek voor beginners vindt plaats op 20 juni 2015 en de BCN organiseert deze in samenwerking met Petra Driessen. Het is een dagvullende workshop (10.00u tot +/- 17.30u) die plaatsvindt in Geervliet. De workshop is bedoeld voor honden die van water houden en het leuk vinden om voorwerpen te apporteren. Het is ook geschikt voor jonge honden, hiervoor worden de oefeningen aangepast. In deze beginners workshop wordt het apport uit het water geoefend waarbij we gebruik maken van verschillende voorwerpen. Eenmaal bedreven in dit onderdeel maken we vervolgens kennis met de boot waarin de eigenaar plaatsneemt. De hond leert op commando de boot terug naar de kant te slepen.

Er is plaats voor 12 honden op deze dag. Kosten van deze dag zijn €79,50 euro inclusief koffie of thee. Op het terras van het nabij gelegen restaurant, waar de honden van harte welkom zijn, is het prettig vertoeven. Hier kunt u ook uw lunch aanschaffen indien gewenst. Na afloop van deze voor eigenaren en honden inspannende workshop, genieten we vaak nog even na bij een drankje. Door de enthousiaste deelnemers wordt vaak meteen een nieuwe datum geprikt voor een vervolg op deze heerlijke dag. Wilt u dit een keer meemaken met uw hond geef u dan snel op!
Om u op te geven of voor verdere informatie kunt u mailen naar Wendy Warrens,  amarene@hotmail.com
Opgave verplicht tot gelijktijdige betaling, pas wanneer uw inschrijfgeld ontvangen is, is uw inschrijving definitief.

Rekeningnummer: IBAN NL88INGB0004050805, tnv Beauceronclub Nederland, Berkenwoude.

Terug naar overzicht