Herplaatser Joe

Hallo iedereen,

 

Goed nieuws !! In de zomervakantie is Joe geëmigreerd naar Hongarije en heeft daar een fijn plekje gevonden. Heel veel geluk gewenst, Joe, met je nieuwe huisje !!

Dit is Joe, een gecastreerde reu van net 3 jaar oud. Joe is een lieverd en grote knuffelkont en houdt er van om te werken voor z’n baas en is groot fan van de bal en het water, ook los van elkaar. Ook vindt Joe het geweldig om stukken te lopen met of zonder de fiets. Joe kan goed met andere honden maar moppert ook wel eens wanneer z’n taak (de bal) wordt gehinderd of wanneer hij het idee heeft dat hij z’n baas moet beschermen. Hij is gecastreerd en is niet dominant. Joe heeft een angstige kant waardoor hij sceptisch is richting vreemden. Joe is nu onderdeel van een jong gezin en dit blijkt helaas niet goed te matchen. Daarom wordt er nu voor Joe gezocht naar een geschikte andere plek.

Joe heeft een plekje nodig waar er rust en tijd voor hem kan worden gemaakt. Hij zal vooral tijd nodig hebben om te wennen en vertrouwen op te bouwen. Een plek zonder (jonge) kinderen en waar ervaring met Beaucerons en/of herders is. Voorop staat dat deze te vinden plek, het laatste plekje wordt voor Joe, waar hij met veel liefde en begrip oud kan worden. Het heeft onze voorkeur om Joe binnen de club en haar connecties te herplaatsen om er zeker van te zijn dat Joe een goed plekje vindt. 

Eventuele belangstellenden kunnen contact opnemen via e-mail; awpenninga@gmail.com of telefonisch via 06 43 55 86 79. In dit laatste geval geniet een WhatsApp- of SMS-bericht de voorkeur boven bellen aangezien niet herkende 06-nummer genegeerd worden tenzij er een voicemail wordt ingesproken.

Anne Willem Penninga

Aanvulling BCN: Joe's stamboomnaam is Purrand Mambo le Sol Tremble en hij is geboren op 7 oktober 2019. Joe is een zoon van Mambo des Bergers Noir de Jedi en Idole Enya la Duchesse de la Fosse. Meer foto's van Joe op de facebookpagina van de Beauceronclub Nederland.