Update Nesten en Jongehondendag 2020

Beste leden, fokkers, pupeigenaren en geinteresseerden,

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor de Nesten en Jongehondendag van 2020. We hebben een mooi aantal gemelde honden. Maar liefst 52 beaucerons uit Nederland, Belgie en Duitsland zullen nest voor nest in de ring verschijnen. Het voorgenomen bezoek van een Noorse vaderhond kon helaas niet doorgaan vanwege de COVID-19 status die Noorwegen Nederland heeft gegeven. Over COVID gesproken. Apeldoorn, Gelderland is vooralsnog 'geel', dit betekent dat er met de nodige voorzorgsmaatregelen geen restricties zijn om er te verblijven. De BCN heeft samen met de KC Apeldoorn, de eigenaar van de lokatie, een aantal afspraken gemaakt opdat eenieder veilig een leuke dag kan hebben. 
U leest ze hieronder.

Met betrekking tot COVID-19 zijn er beperkingen:

  1. In de kantine mogen maar een beperkt aantal personen naar binnen (24), het is dus wenselijk dat bezoekers zelf tenten/ partytenten meenemen om te schuilen. Deze dienen aan de buitenrand opgesteld te worden.  De kantine kan alleen gebruikt worden om eten of drinken te bestellen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er een 2e horecapunt gerealiseerd worden buiten. In de kantine is er bij drukte een verplichte looproute.
  2. Ook op het terras is er beperkte ruimte om eten/ drinken te nuttigen. (24)
  3. Houd afstand van elkaar, de 1,5 meter is ook tijdens dit evenement noodzakelijk.
  4. Er zijn binnen 3 toiletten geopend, waar ontsmettingsmateriaal aanwezig is.
  5. Op diverse punten zal handdesinfectans aanwezig zijn.
  6. Het secretariaat is gevestigd bij het betreden van het veld, zodat eenieder (ook bezoekers) zich bij de BCN kunnen melden. In verband met Corona-brononderzoek dient eenieder gevraagd te worden naar zijn telefoonnummer en mailadres (1 per gezin) .

De mensen die zich hebben aangemeld ontvangen allemaal in de loop van volgende week een mail van de BCN met nadere informatie, hun draagnummer en met informatie of hun nest in de ochtend of in de middag gekeurd zal worden.

Mensen die willen komen kijken zijn zoals te doen gebruikelijk van harte welkom. Vergeet u echter niet even bij het secretariaat/de organisatie langs te gaan om uw naam, telefoonnummer en mailadres achter te laten in het kader van de maatregelen van het tegengaan van COVID-19.

We hopen op een goeie dag met be- en verwondering over nestgenoten en de overige beaucerons, een dag om mooie herinneringen te maken en plezierige contacten aan te halen en op te doen.

Het adres is: KC Apeldoorn, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn
Van 10 u - 16 u zullen we zeker aanwezig zijn.

Met vriendelijke groet,
Sieneke Groenman
namens Beauceronclub Nederland