Boek De Beauceron

Dit fraai vormgegeven boek met tientallen foto's en 240 pagina's boordevol informatie over het bijzondere franse herdershondenras 'le gentilhomme campagnard' is een absolute must voor de liefhebber van de beauceron. Het boek is geschreven met liefde voor en kennis over het ras en vormt een waardevolle bron van informatie voor diegene die overweegt een beauceron aan te schaffen.

Het boek is geschreven door leden van de Beauceronclub Nederland en een exclusieve uitgave van deze club. 

U kunt het boek bestellen door overmaking van € 20,60 (boek € 15,- inclusief verzendkosten € 4,60 en verpakkingskosten € 1,-) op rekeningnummer NL88INGB0004050805 t.n.v. Beauceronclub Nederland o.v.v. 'boek beauceronclub' en uw naam en adresgegevens. Voor een vlotte afhandeling van uw bestelling, verzoeken wij u gelijktijdig met uw betaling een mailbericht te sturen van uw bestelling aan de penningmeester mw. M. Berghege, penningmeester@beauceron.nl

Voor de geïnteresseerde vanuit het buitenland (Europa) zijn de kosten € 25,30 per boek (boek € 15 inclusief verzendkosten € 9,30 en verpakkingskosten € 1,-)

(IBAN: NL88 INGB0004050805, BIC: INGBNL2A)

Op onze jaarlijkse Nesten- en jongehondendag en de Kampioenschapsclubmatch is een voorraad van ons boek beschikbaar, zodat u deze ook daar kunt aanschaffen.